EMANETLERİNİZ NİJER’E ULAŞTI

Dünyanın bir ucunda hayatta kalma mücadelesi veren Nijerli kardeşlerimizin umutlarını; yardım sever halkımızın desteği ile gerçekleştirmeye devam ediyoruz.

Nijer’de yıllardır gerçekleştirdiğimiz yardım çalışmaları devam ederken açtığımız su kuyuları ve dağıttığımız süt keçileri ile yoksul halka umut olmaya devam ediyoruz…

2023 yılının son günlerinde yoksul halkın sorunlarına kalıcı çözümler getirmek Nijer’e giden yardım ekibimiz; ülkede 25 su kuyusunun açılışını ve 863 adet süt keçisi dağıtımını gerçekleştirdi. Her türlü yoklukla imtihan edilen Nijer halkının çaresizliğe duyarsız kalmayan hayırseverlerimizin desteği ile açılan su kuyuları ve dağıtılan süt keçileri ülkeye bereketi taşıyor.


Susuzluğun ağır imtihanı içerisinde kalmış Nijer halkı açılan kuyulardan akan her bir damla temiz suyun ne demek olduğunu ve karınları doymayan çocukların gözyaşlarının yüzlerde bıraktığı izi çok iyi biliyor. Açılan kuyulardan akan suyla ve keçilerden elde edilen gelirle ülkede hayat yeniden başlıyor.

Ayrıca; bağışçılarımızdan gelen emanetlerin sahiplerine ulaştırıldığı ve 15 gün süren Nijer yardım programında medreselerde zor şartlarda eğitim gören 1000 öğrenciye Kur’an-ı Kerim dağıtıldı. Ve yine farklı bölgelerde gerçekleştirilen gıda dağıtımıyla da yoksul halkın duaları alındı.

         Nijer’de gerçekleştirilen yardımlara öncülük eden tüm bağışçılarımıza Dost Eli Derneği olarak teşekkür ederiz.


  Bağış Sepeti 0