MESCİD-İ AKSA İÇİN MİNİK ELLER DUAYA DURDU…

Canımız yanıyor… Gazze bombalarla yok ediliyor.

Gazze;  Mescidi Aksa için direniş demek, Gazze; binlerce can demek. Gazze; iman gücünün ne olduğunu tüm dünyaya haykıran ses demek. Gözü kulağı kalbi bu sesin geldiği yerde olan vicdan sahibi yediden yetmişe herkes terörist İsrail idarecilerinin planlarının bozulması kendi zulümlerinde boğulup gitmeleri için mazlumların yanında olma çabasında.

Dost eli olarak duyarlı halkımızın desteği ile Gazze halkının acil ihtiyaçlarını gidermek için bölgede yardımlarımız devam ederken; sorumluluğumuz gereği yaşanılan zulme karşı bilinçlendirme faaliyetlerimiz de ses getiriyor.

Bu faaliyetlerin en anlamlısı Konya Hacıveyiszade Camii’nde gerçekleştirildi. 6 ve 10 yaş arası onlarca çocuğun katıldığı “Çocuk kalbimde Mescid-i Aksa” programımızla geleceğin mirasçısı yavrularımızın dillerinden Mescid-i Aksa ve Gazze’deki kardeşleri için dualar yükseldi, İsrail’in kanlı eli kurusun diye minik eller semaya açıldı…

 Mescid-i Aksa’nın tanıtıldığı ve değerlerimizin etkinliklerle anlatıldığı programa çocuklar anneleri ile birlikte katıldı. Çocukların ilgisinin yoğun olduğu program sonunda anneler; çocukların anlayacağı içerikle hazırlanan ve zihinlerinde iz bırakan “Çocuk kalbimde Mescid-i Aksa” programından duydukları memnuniyetlerini dile getirdi.

 


  Bağış Sepeti 0